Barang siapa makan barang haram sedang dia lama menjalankan ibadah , maka dia seperti burung merpati yang mengerami telur busuk. Dia telah memayahkan dirinya kerana lamanya diam di tepat padahal tak satupun yang menetas, sebaliknya telur itu keluar menjadi busuk. ___ Ali Al Khawwas

..

5 Makhluk Lagenda Dalam Cerita Rakyat Malaysia Adapun orang-orang yang telah putih berseri mukanya, maka mereka berada dalam limpah rahmat Allah (Syurga), mereka kekal di dalamnya. (A-li'Imraan 3:107) .
SUMBER ARKID DI LONDEH KLIK SINI
TV ALHIJRAH     /    TV1  /   TV2    /     TV3   /     NTV7   /    TV9
Mereka itulah orang-orang yang membeli kesesatan dengan meninggalkan petunjuk; maka tiadalah beruntung perniagaan mereka dan tidak pula mereka beroleh petunjuk hidayah. (Al-Baqarah 2:16) .

PANAS>>Ustaz Salman Ali | Ustaz Abu Syafiq

KUASA

SUDAH diberi ingat.... hendak juga.. ikut...

Wahai orang-orang yang beriman! Jika kamu taatkan orang-orang yang kafir nescaya mereka akan menolak kamu kembali kepada kekufuran, lalu menjadilah kamu orang-orang yang rugi. (A-li'Imraan 3:149)) . .. Dalam hati mereka (golongan yang munafik itu) terdapat penyakit (syak dan hasad dengki), maka Allah tambahkan lagi penyakit itu kepada mereka; dan mereka pula akan beroleh azab seksa yang tidak terperi sakitnya, dengan sebab mereka berdusta (dan mendustakan kebenaran). (Al-Baqarah 2:10) . Sesungguhnya orang-orang yang membeli (memilih) kufur dengan meninggalkan iman tidak sekali-kali mereka akan dapat mendatangkan mudarat kepada Allah sedikitpun, dan mereka pula beroleh azab seksa yang tidak terperi sakitnya.(A-li'Imraan 3:177) Wahai orang-orang yang beriman, janganlah kamu mengambil orang-orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Adakah kamu hendak mengadakan alasan yang terang nyata bagi Allah untuk (menyeksa) kamu?(An-Nisaa' 4:144).

My Blog List

Thursday, April 28, 2011

ALTANTUYA PERISIK ..

ALTANTUYA PERISIK TAJAAN ANWAR DARI SINGAPURA

Ini semua adalah rekaan dan perangkap sama sekali untuk menjatuhkan kepimpinan Najib yang sedang mencipta nama sebagai Perdana Menteri. Segalanya adalah "konspirasi" ciptaan dan rekaan Anwar untuk memerangkap, tetapi jerat tak mengena.

Tiada apa yang dapat dibuktikan Anwar Altantuya untuk mengukuhkan kenyataannya.Bayangkan setiap 3 minit Altantuya Anwar boleh bermesej, membuktikan hanya perisik saja boleh berbuat demikian.

Seperti Altantuya Anwar tahu yang dia nak mati. Ni bukti perbezaan antara perisik dan orang biasa:- Altantuya Anwar bermesej setiap 3 minit sebelum mati. Cuba kita analisa kematian Sosilawati yang dibunuh kejam, tiada mesej ataupun panggilan telefon dibuat oleh mangsa.

Itu adalah salah satu perbezaan antara perisik dan manusia biasa. Altantuya Anwar macam perisik, seperti tahu masa dia dah sampai.

Bermulanya semua perjanjian dari Singapura, DiMalaysia pula Kedutaan Monggolia tiada disini. Persoalannya, banyak lagi tempat lain tapi kenapa Malaysia..??

Kemungkinan untuk menawan dan memerangkap Razak Baginda kerana dipercayai rapat dengan PM. Memandangkan perangkap tak mengena itu sebab dicanang Anwar Altantuya disetiap ceramah kerana agaknya terlalu marah jerat tak menjadi dan dah banyak keluar modal tajaan.

Takanlah Anwar tahu semuanya mengalahkan perisik sedangkan Anwar Altantuya telah lama dibuang dari kerajaan kerana dipercayai menjual rahsia kerajaan dan kelakuan buruknya terhadap seks dan liwat.

Dendam kesumat yang ada pada Anwar Altantuya membuakkan lagi kemarahannya terhadap kerajaan dan bermodalkan Altantuya Anwar memikat rakyat untuk mengundi dan menyokong pakatan haram.

Jikalau kuat fakta dan bukti yang Anwar Altantuya buktikan, mesti dah menang di mahkamah, ini tidak mahkamah dan undang-undang pula dipersalahkan Anwar Altantuya.

Sebenarnya Altantuya ni adalah kekasih Anwar di Singapura ketika Anwar masih dalam kerajaan, sebab tu Anwar tak boleh lupa nama Altantuya pada setiap ceramahnya sekarang.

Orang Monggolia tak datang ke Malaysia kerana Kedutaan Monggolia tiada di Malaysia, tetapi ia atas tajaan Anwar Altantuya digunakan untuk menyerang keperibadian Najib sebagai Perdana Menteri.

Ia ditaja sebagai senjata Anwar untuk membunuh karaktor dan cuba memerangkap karier Najib sebagai PM. Malangnya bagi Anwar, Najib tidak terperangkap dengan permainan busuk Anwar Altantuya...!!!

Ini dia penerangan video isu fitnah Anwar Altantuya terhadap PM....

..

Sesungguhnya orang-orang yang membeli (memilih) kufur dengan meninggalkan iman tidak sekali-kali mereka akan dapat mendatangkan mudarat kepada Allah sedikitpun, dan mereka pula beroleh azab seksa yang tidak terperi sakitnya. (A-li'Imraan 3:177) .

LONDEH

LONDEH

BLOG-BLOG PISANG PANAS

ADA LAGI...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

ada di LONDEH2U

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
GAMBAR-GAMBAR pelik yang seakan di londehkan oleh si tukang gambar dan yang pelik-pelik secara semula jadi. x LIVE webcam dimana jua
  • LIVE webcam online (3)
  • LAYAN - Live Image (Webcamera)
  • LAYAN.. live on.. African wilderness! LIVE Safari
  • http://www.justin.tv/wildearthtv/popout
  • Requirements: Windows: Windows Media Player 10 , QuickTime , Flash , Mac OS: Flip4Mac , QuickTime , Flash