Barang siapa makan barang haram sedang dia lama menjalankan ibadah , maka dia seperti burung merpati yang mengerami telur busuk. Dia telah memayahkan dirinya kerana lamanya diam di tepat padahal tak satupun yang menetas, sebaliknya telur itu keluar menjadi busuk. ___ Ali Al Khawwas

..

cont:

http://siemens-melayumaju.blogspot.my/2018/02/inilah-akibat-dari-kebodohan-rafizi.html melayu keturunan YAHUDI? ..agih daging Qurban... Adapun orang-orang yang telah putih berseri mukanya, maka mereka berada dalam limpah rahmat Allah (Syurga), mereka kekal di dalamnya. (A-li'Imraan 3:107) .
SUMBER ARKID DI LONDEH KLIK SINI
TV ALHIJRAH     /    TV1  /   TV2    /     TV3   /     NTV7   /    TV9
Mereka itulah orang-orang yang membeli kesesatan dengan meninggalkan petunjuk; maka tiadalah beruntung perniagaan mereka dan tidak pula mereka beroleh petunjuk hidayah. (Al-Baqarah 2:16) .

KUASA

SUDAH diberi ingat.... hendak juga.. ikut...

Wahai orang-orang yang beriman! Jika kamu taatkan orang-orang yang kafir nescaya mereka akan menolak kamu kembali kepada kekufuran, lalu menjadilah kamu orang-orang yang rugi. (A-li'Imraan 3:149)) . ..

AGENDA DAP TAWAN PUTRAJAYA

Shen Yee Aun tentang Isu Politik DAP & Cybertrooper Red Bean Army Dalam hati mereka (golongan yang munafik itu) terdapat penyakit (syak dan hasad dengki), maka Allah tambahkan lagi penyakit itu kepada mereka; dan mereka pula akan beroleh azab seksa yang tidak terperi sakitnya, dengan sebab mereka berdusta (dan mendustakan kebenaran). (Al-Baqarah 2:10) . Sesungguhnya orang-orang yang membeli (memilih) kufur dengan meninggalkan iman tidak sekali-kali mereka akan dapat mendatangkan mudarat kepada Allah sedikitpun, dan mereka pula beroleh azab seksa yang tidak terperi sakitnya.(A-li'Imraan 3:177) Wahai orang-orang yang beriman, janganlah kamu mengambil orang-orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Adakah kamu hendak mengadakan alasan yang terang nyata bagi Allah untuk (menyeksa) kamu?(An-Nisaa' 4:144).

My Blog List

Sunday, February 9, 2014

Ceramah Habib Lutfi

Pendedahan Dokumen Rancangan Anwar ......Dan NGO Pakatan Haram Di Biayai Kuasa Asing

..... AIDCNews-02/05/13 – Syamsul Hidayat Mohd Sharif, bekas staff di ibu pejabat lama PKR di Brickfields pernah mendedahkan bahawa BERSIH adalah idea Datuk Seri Anwar Ibrahim yang diilhamkan pada tahun 2007bertujuan untuk memulihkan sokongan terhadap beliau yang semakin menyusut berbanding dengan reformasi 1998, menambahkan kewangan PKR dan meningkatkan api permusuhan di antara masyarakat awam (civil society) dengan kerajaan Barisan Nasional. 

Bekas staff PKR itu mendedahkan perkara itu kerana beliau juga turut terlibat sebagai salah seorang anggota jawatankuasa perhimpunan BERSIH 1 pada 2007. 


Fakta itu diperkukuhkan lagi oleh bekas Naib Presiden DAP, Tunku Abdul Aziz Ibrahim yang mendedahkan bahawa pada tahun 2007, ketika beliau masih lagi menjadi Presiden Transparency International Malaysia (TI-M), anak Anwar, Nurul Izzah telah menjemputnya untuk menyertai satu mesyuarat untuk membentuk satu jawatankuasa pemantau pilihanraya yang kemudiannya dikenali sebagai BERSIH. 


“BERSIH adalah kenderaan Anwar untuk menerima dana antarabangsa di bawah nama demokrasi dan pilihanraya yang bebas dan adil. “BERSIH bukan sebuah organisasi yang bebas politik. Ia adalah ‘bayi’ Anwar,” rumus Tunku Aziz. Mesyuarat yang dihadiri Tunku Aziz, turut dihadiri oleh Nurul Izzah, pemimpin PKR tertentu, pembantu Anwar dan dua orang warga Amerika Syarikat (AS) di Hotel Sheraton di Kuala Lumpur, dedah bekas Presideen TI-M itu.


 “Dalam mesyuarat itu, saya telah ditawarkan untuk mengetuai badan pemantau kerana mereka berkata saya mempunyai kelayakan, integriti dan kredibiliti bagi jawatan tersebut,” dedah Tunku Aziz, di mana beliau telah ditawarkan kira-kira AS $ 4,000 sebulan serta lain-lain faedah dan elaun untuk jawatan tersebut. 


Tunku Aziz turut diberitahu bahawa pergerakan badan pemantau itu akan mendapat pembiayaan antarabangsa yang kukuh, namun bekas Presiden TI-M menolak secara baik tawaran tersebut. 

Tempat Tunku Aziz kemudiannya diganti dengan dua tokoh wanita yang terlibat aktif dalam gerakan masyarakat sivil (civil society), femenisme, LGBT (Lesbian, Gay, Biseksual dan Transgender) dan hak asasi manusia, iaitu Datuk S Ambiga (Bekas Presiden Majlis Peguam) dan Maria Chin Abdullah (Pengerusi NGO-NGO hak asasi manusia).

 Dokumen di bawah membuktikan modus operandi Anwar itu mendapat tajaan dana asing, di mana terdapat satu surat yang ditandatangani Maria Chin Abdullah, Pengarah Eksekutif EMPOWER (Persatuan Kesedaran Komuniti Selangor) dihantar kepada pegawai cawangan NDI (National Endowment for Democracy) di Jakarta, Indonesia. 

NDI adalah salah satu cabang NED (National Endowment for Democracy), topeng CIA yang berpangkalan di Amerika Syarikat (AS). 

Selain EMPOWER, Maria Chin Abdullah juga mengetuai National Women’s Coalition (NWC), National Institute for Electoral Integrity(NIEI), All Women Action Society (AWAM) dan Women’s Development Collective (WDC) Menurut bersih.org, WDC pimpinan Maria Chin Abdullah, SUARAM (Suara Rakyat Malaysia) dan WAMI (Writers Alliance for Media Independence) adalah salah satu dari tiga teras utama BERSIH, di mana ketiga-tiga NGO itu turut mendapat tajaan asing. 

Dalam satu email Maria Chin Abdullah kepada ahli Jawatankuasa BERSIH 2.0 (lihat lampiran di bawah) beliau turut mendedahkan bahawa operasi BERSIH ditaja oleh NDI dan OSI (Open Society Institute). OSI adalah yayasan yang berpangkalan di AS, milik penyangak mata wang Yahudi, George Soros. 

Turut dilampirkan di bawah bajet kewangan yang dipohon kepada Burma Project/Southeast Asia Initiative, iaitu cabang OSI di Asia Tenggara. Penglibatan badan Soros dalam BERSIH itu pernah didedahkan oleh bekas Timbalan Presiden Keadilan, Profesor Dr Chandra Muzaffar. 

Dr Chandra yang menghantar email kepada laman ini pada 5 Julai 2011 mendedahkan pegawai Soros, Maureen Aung-Thwin yang merupakan Pengarah ‘Projek Burma / Inisiatif Asia Tenggara’ berada di Kuala Lumpur dari 27 Jun hingga 2 Julai 2011 untuk mengadakan perbincangan dengan tokoh politik pembangkang dan jawatankuasa BERSIH. Kedatangan pegawai Soros ke Kuala Lumpur itu seminggu sebelum berlangsungnya perhimpunan BERSIH 2.0.

 “Saya amat memandang berat pembabitan pihak Soros berikutan sesuatu yang berlaku sewaktu saya berada dalam Parti Keadilan Nasional (kini Rakyat) sebagai Timbalan Presiden dari 1999 hingga 2001.

 “Beberapa minggu sebelum pilihan raya 1999, Maureen Aung-Thwin datang ke pejabat saya di Petaling Jaya berhubung permintaan daripada Anwar Ibrahim bagi membiayai Keadilan pada pilihanraya. 


“Apa yang nyata, pembantu Anwar yang paling dipercayai, Azmin Ali telah menghubungi pemilik media Zionis, Rupert Murdoch bagi pihak Anwar mengenai bantuan kewangan. 


Permintaan tersebut kemudian disampaikan kepada sahabatnya, George Soros, yang kemudian menghantar Maureen sebagai misi ke Malaysia. 

“Kini, 12 tahun kemudian, persekongkolan yang melibatkan Maureen Aung Thwin dan Soros timbul sekali lagi dalam politik Malaysia – kali ini menerusi BERSIH. 

“Rakyat Malaysia mempunyai hak untuk mengetahui segala-galanya daripada Anwar, BERSIH dan Soros,” dedah Dr Chandra. Dokumen Sulit BERSIH Dalang Bantu Pembangkang Didedahkan… 

Berjayakah Dalang Pencabar Allah Jadi PM ?

sumber
 http://pisaukedah.blogspot.com/2013/05/gempar-pendedahan-dokumen-rancangan.html

..

Sesungguhnya orang-orang yang membeli (memilih) kufur dengan meninggalkan iman tidak sekali-kali mereka akan dapat mendatangkan mudarat kepada Allah sedikitpun, dan mereka pula beroleh azab seksa yang tidak terperi sakitnya. (A-li'Imraan 3:177) .

LONDEH

LONDEH

BLOG-BLOG PISANG PANAS

ADA LAGI...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

ada di LONDEH2U

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
GAMBAR-GAMBAR pelik yang seakan di londehkan oleh si tukang gambar dan yang pelik-pelik secara semula jadi. x LIVE webcam dimana jua
  • LIVE webcam online (3)
  • LAYAN - Live Image (Webcamera)
  • LAYAN.. live on.. African wilderness! LIVE Safari
  • http://www.justin.tv/wildearthtv/popout
  • Requirements: Windows: Windows Media Player 10 , QuickTime , Flash , Mac OS: Flip4Mac , QuickTime , Flash