Barang siapa makan barang haram sedang dia lama menjalankan ibadah , maka dia seperti burung merpati yang mengerami telur busuk. Dia telah memayahkan dirinya kerana lamanya diam di tepat padahal tak satupun yang menetas, sebaliknya telur itu keluar menjadi busuk. ___ Ali Al Khawwas

..

cont:

http://siemens-melayumaju.blogspot.my/2018/02/inilah-akibat-dari-kebodohan-rafizi.html melayu keturunan YAHUDI? ..agih daging Qurban... Adapun orang-orang yang telah putih berseri mukanya, maka mereka berada dalam limpah rahmat Allah (Syurga), mereka kekal di dalamnya. (A-li'Imraan 3:107) .
SUMBER ARKID DI LONDEH KLIK SINI
TV ALHIJRAH     /    TV1  /   TV2    /     TV3   /     NTV7   /    TV9
Mereka itulah orang-orang yang membeli kesesatan dengan meninggalkan petunjuk; maka tiadalah beruntung perniagaan mereka dan tidak pula mereka beroleh petunjuk hidayah. (Al-Baqarah 2:16) .

KUASA

SUDAH diberi ingat.... hendak juga.. ikut...

Wahai orang-orang yang beriman! Jika kamu taatkan orang-orang yang kafir nescaya mereka akan menolak kamu kembali kepada kekufuran, lalu menjadilah kamu orang-orang yang rugi. (A-li'Imraan 3:149)) . ..

AGENDA DAP TAWAN PUTRAJAYA

Shen Yee Aun tentang Isu Politik DAP & Cybertrooper Red Bean Army Dalam hati mereka (golongan yang munafik itu) terdapat penyakit (syak dan hasad dengki), maka Allah tambahkan lagi penyakit itu kepada mereka; dan mereka pula akan beroleh azab seksa yang tidak terperi sakitnya, dengan sebab mereka berdusta (dan mendustakan kebenaran). (Al-Baqarah 2:10) . Sesungguhnya orang-orang yang membeli (memilih) kufur dengan meninggalkan iman tidak sekali-kali mereka akan dapat mendatangkan mudarat kepada Allah sedikitpun, dan mereka pula beroleh azab seksa yang tidak terperi sakitnya.(A-li'Imraan 3:177) Wahai orang-orang yang beriman, janganlah kamu mengambil orang-orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Adakah kamu hendak mengadakan alasan yang terang nyata bagi Allah untuk (menyeksa) kamu?(An-Nisaa' 4:144).

My Blog List

Wednesday, April 17, 2013

VIDEO kena sumpah menjadi batu ... ZINA? Pasangan kekasih telah melakukan maksiat


Satu  video di YOUTUBE  May 24, 2012 ..didapati ada sebuah patung berbentuk manusia. Patung tersebut telah dijumpai dikawasan ladang sawit. Kejadian ini dikatakan baru saja berlaku.

Ada bermacam-macam komen yang kami baca dari video ini. Ada yang kata patung yang berada dalam video ni telah disumpah kerana telah melakukan maksiat (tidak berapa pasti).

Cerita lain pula yang Panas dengar, "tempat 2 agak keras". Pasangan kekasih telah melakukan maksiat, nasib tidak baik terjadian perkara yang tak disangkakan. Wanita tersebut tiba-tiba bertukar jadi tanah,manakala yang si lelaki pula lari entah kemana.

Cerita ke-2 pula, patung tanah tersebut adalah seorang isteri yang berlaku curang.
Menurut sumber dalam video ni,patung ini mempunyai bau yang busuk. Apapun cerita ini masih kurang jelas, hak anda untuk menilai baik buruk kejadian ini. Hanya Allah yang mengetahui kebenarannya

sumber http://korekcium007.blogspot.com/2013/03/disumpah-menjadi-batu-akibat-berzina.html

Dua Dunia - Pasarean Gedong Gunung Kidul . Telusuri Kota Majapahit

Dua Dunia - Pasarean Gedong Gunung Kidul

Penyerahan Mahkota majapahit.flv

SERI NUSANTARAPEDIA : MAJAPAHIT


Telusuri Kota Majapahit Part 1

Telusuri Kota Majapahit Part 2


Telusuri Kota Majapahit Part 3


Telusuri Kota Majapahit Part 4


Telusuri Kota Majapahit Part 5

Telusuri Kota Majapahit Part 6


Asal-usul Majapahit 
http://singalodaya.wordpress.com/2009/12/26/asal-usul-majapahit/ http://majapahid.blogspot.com/2010/06/sejarah-paguyuban.html

DUA DUNIA - 2013-04-12 TANJAKAN EMEN FULL ..Jejak Peninggalan Suzann


Dua Dunia - Bangunan Tua Berbah - 10 April 2013


Mister Tukul - Jejak Peninggalan Suzanna [ 13 April 2013 ]

Sumur Tujuh Cikajayaan - Dua Dunia Edisi 5 april 2013

Teresa Kok DAP Songlap Wang Ibu Tunggal

..

Sesungguhnya orang-orang yang membeli (memilih) kufur dengan meninggalkan iman tidak sekali-kali mereka akan dapat mendatangkan mudarat kepada Allah sedikitpun, dan mereka pula beroleh azab seksa yang tidak terperi sakitnya. (A-li'Imraan 3:177) .

LONDEH

LONDEH

BLOG-BLOG PISANG PANAS

ADA LAGI...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

ada di LONDEH2U

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
GAMBAR-GAMBAR pelik yang seakan di londehkan oleh si tukang gambar dan yang pelik-pelik secara semula jadi. x LIVE webcam dimana jua
  • LIVE webcam online (3)
  • LAYAN - Live Image (Webcamera)
  • LAYAN.. live on.. African wilderness! LIVE Safari
  • http://www.justin.tv/wildearthtv/popout
  • Requirements: Windows: Windows Media Player 10 , QuickTime , Flash , Mac OS: Flip4Mac , QuickTime , Flash