Barang siapa makan barang haram sedang dia lama menjalankan ibadah , maka dia seperti burung merpati yang mengerami telur busuk. Dia telah memayahkan dirinya kerana lamanya diam di tepat padahal tak satupun yang menetas, sebaliknya telur itu keluar menjadi busuk. ___ Ali Al Khawwas

..

5 Makhluk Lagenda Dalam Cerita Rakyat Malaysia Adapun orang-orang yang telah putih berseri mukanya, maka mereka berada dalam limpah rahmat Allah (Syurga), mereka kekal di dalamnya. (A-li'Imraan 3:107) .
SUMBER ARKID DI LONDEH KLIK SINI
TV ALHIJRAH     /    TV1  /   TV2    /     TV3   /     NTV7   /    TV9
Mereka itulah orang-orang yang membeli kesesatan dengan meninggalkan petunjuk; maka tiadalah beruntung perniagaan mereka dan tidak pula mereka beroleh petunjuk hidayah. (Al-Baqarah 2:16) .

PANAS>>Ustaz Salman Ali | Ustaz Abu Syafiq

KUASA

SUDAH diberi ingat.... hendak juga.. ikut...

Wahai orang-orang yang beriman! Jika kamu taatkan orang-orang yang kafir nescaya mereka akan menolak kamu kembali kepada kekufuran, lalu menjadilah kamu orang-orang yang rugi. (A-li'Imraan 3:149)) . .. Dalam hati mereka (golongan yang munafik itu) terdapat penyakit (syak dan hasad dengki), maka Allah tambahkan lagi penyakit itu kepada mereka; dan mereka pula akan beroleh azab seksa yang tidak terperi sakitnya, dengan sebab mereka berdusta (dan mendustakan kebenaran). (Al-Baqarah 2:10) . Sesungguhnya orang-orang yang membeli (memilih) kufur dengan meninggalkan iman tidak sekali-kali mereka akan dapat mendatangkan mudarat kepada Allah sedikitpun, dan mereka pula beroleh azab seksa yang tidak terperi sakitnya.(A-li'Imraan 3:177) Wahai orang-orang yang beriman, janganlah kamu mengambil orang-orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Adakah kamu hendak mengadakan alasan yang terang nyata bagi Allah untuk (menyeksa) kamu?(An-Nisaa' 4:144).

My Blog List

Thursday, September 5, 2013

Jarum-Jarum Kristianisasi: Mempelajari Dari Pengalaman Indonesia

 ARKID.... Jarum-Jarum Kristianisasi: Mempelajari Dari Pengalaman Indonesia

Strategi Musuh Dalam Merusak Ummat
 

Permohonan Majalah Herald - The Catholic Weekly untuk menggunakan kalimah ALLAH dalam terbitan majalah versi Bahasa Melayu merupakan agenda tersirat pihak missionary kristian mengikis syiar Islam di Malaysia.

Ketagihan tersebut nyata melanggar ketetapan Perlembagaan Persekutuan yang memaktubkan Islam adalah Agama Rasmi Malaysia sekaligus mencabar kesabaran umat Islam.

Taktik dan strategi missionary kristian ini yang telah berjaya dilakukan di negara jiran kita; Indonesia dan kini secara halus ia cuba dilakukan di Malaysia.

PERTAMA, di Indonesia umat Islam di sana DIBINGUNGKAN dan DIKELIRUKAN dengan penggunaan istilah-istilah bahasa Arab dan Islam oleh para missionary kristian seperti perkataan kalimah ‘ALLAH”, makmum, jemaah, doa, zikir, amal ibadat, sedekah jariah , ummat beragama, iman, rohaniyah, Ruhul kudus dan sebagainya.

Missionary kristian turut mengubah corak dakwah mereka dengan menukar waktu ibadah ‘Sunday Prayer’ kepada ‘Friday Prayer’ yang disebut sebagai ‘Ibadat Juma'atan’ yang sama waktunya seperti solat Jumaat bagi umat Islam. Mereka turut mengalun kitab bible dalam bahasa Arab bagi menarik minat pendengar. Ini bagi menunjukkan kepada umat Islam bahawa kristian juga adalah agama samawi (langit) dan diturunkan lebih awal kepada orang Arab. Jadi mengapa umat Islam tidak boleh menerima kristian kerana masing-masing menyembah “ALLAH”?


Gereja Allah Baik di Indonesia - Kesan penyalahgunaan Kalimah ALLAH
KEDUA, umat Islam sering DIDOKTRIN dengan dakyah dan idea LIBERALISME, KEBEBASAN serta HAK ASASI MANUSIA dalam setiap tindak-tanduk mereka. Golongan sasaran adalah para mahasiswa dan golongan masyarakat bawahan dengan tema kemiskinan rakyat, tekanan ekonomi dan kepincangan pemerintahan. Mereka sering diupah untuk berdemonstrasi dijalanan membuat kacau atau berwacana memprotes apajua dasar kerajaan.


KETIGA, ketika rakyat leka dengan rasa tidak puas hati membuak-buak kepada pemerintah, pada masa itulah mereka diperkenalkan dengan idea-idea kesaksamaan dan sama rata dimana hanya dengan idealisme ‘semua dapat merasai benda yang sama tanpa mengira status ras dan agama’ maka barulah akan wujud keadilan sosial. Hiburan-hiburan yang melampau digunakan untuk melalaikan umat Islam dari ibadah wajib mereka.

KEEMPAT, ketika rakyat tidak lagi mahu mendengar apajua kebaikan yang dilakukan pemerintah, ketika itulah jarum-jarum Kristianisasi mula memasuki dan merasuk rakyat kononnya pemerintahan Islam banyak membawa keburukan kepada rakyat dan negara. Kristian dipromosikan sebagai agama penyelamat. Sedangkan Islam sebagai agama yang banyak bawa bencana di dunia. Ketika ini idea Jesus Al Masih atau Mesiah Sang Penyelamat mula dicanangkan sebagai bagi menyelamatkan kegawatan ekonomi dan politik negara.

KELIMA, ketika keadaan rakyat yang semakin tertekan akibat kegawatan ekonomi, mereka kurang menghiraukan soal-soal agama, kepentingan bangsa mahupun kedaulatan negara. Ketika ini dakyah kristianisasi gereja akan memujuk rakyat dengan pelbagai bantuan wang, makanan, khidmat pendidikan dan aktiviti kemasyarakatan yang berselindung di sebalik pertubuhan-pertubuhan sosial dan parti-parti politik atas dasar ‘kepedulian bangsa’ dan ‘kebersamaan’. Dana asing ketika ini akan mencurah-curah masuk dan promosi khidmat masyarakat tersebut diberikan secara besar-besaran melalui pelbagai alternatif media.

Pihak missionary mendampingi golongan sasaran melalui kunjungan agen-agen mereka ke masjid, surau, pesantren dan rumah-rumah kebajikan antaranya melalui majlis berbuka puasa bersama, pemberian Al Quran, sumbangan kewangan dan barang keperluan kepada ketua-ketua kampung, anak-anak yatim serta ibu tunggal.

Para missionary kristian akan berpakaian dan berbicara sepertimana umat islam berpakaian dan berbicara, bahkan mereka semakin berani membaca ayat-ayat Quran dan hadis-hadis muktabar. Ketika ini ada segelintir umat Islam tersentuh dengan budi baik pihak ini dan menyokong apajua tindakan tersebut atas nama ‘kesatuan dan toleransi umat beragama’. Maka acara bersama seperti doa, solat dan ibadah puasa pelbagai agama dipromosikan dalam sesebuah acara. Idea-idea PLURALISME kian subur dan giat dicanangkan oleh tokoh-tokoh Islam sendiri.

Ibadah solat umat Islam ditiru untuk menggambarkan seolah-olah agama lain juga menyembah Allah dengan cara yang sama. Kononnya Islam telah mewarisi cara ibadah agama lain yang terlebih dahulu diturunkan ALLAH


KEENAM, apabila masyarakat muslim mula terhutang budi pada organisasi-organisasi gereja ini maka dakyah seterusnya adalah memesongkan iman seseorang muslim dengan cara mendapatkan pengakuan bahawa Islam adalah ajaran yang salah. Ketika ini apa jua berkaitan Islam, Nabi Muhammad, Al-Quran, Puasa, Zakat dan Haji dianggap sebagai ibadah sia-sia dan menyesatkan serta tidak diterima Jesus. Hati umat yang telah kotor dan keliru akibat sumber makanan haram yang diterima selama ini akan mudah dipengaruhi dakyah-dakyah kristian yang memujuk ini.

KETUJUH, apabila seseorang yang didakyahkan semakin keliru, terhutang budi dan mula meragui ajaran Islam, maka ketika ini mereka akan dipujuk rayu oleh beberapa pastor-pastor ternama yang boleh berbicara dan mengetahui selok belok Islam. Ketika ini acara brainwash atau cuci otak dilakukan secara agresif yang akan menyaksikan si individu atau kumpulan individu akan membuat ikrar untuk keluar dari Islam kerana tidak lagi yakin pada Islam. Ketika inilah PEMURTADAN secara sedar dan separa sedar berlaku.


KELAPAN, apabila diyakini seseorang individu atau kumpulan telah murtad maka acara seterusnya mereka akan dikristiankan oleh Ketua Pastor melalui upacara PEMBAPTISAN. Mereka dikehendaki meminum air ‘HOLY WATER’ atau upacara berendam di dalam air. Ketika itu iman Islam akan tercabut dan sahlah seseorang itu menjadi kristian dan kafir kepada Islam. Penganut Kristian baru ini seterusnya akan dilantik menjadi pastor-pastor yang akan menyebarkan lagi dakyah kristian terhadap umat Islam seterusnya.

PESANAN KAMI

Pihak-pihak missionary gereja di Indonesia amat bangga jika mereka dapat memurtadkan umat Islam. Di Malaysia usaha mereka untuk kalimah ALLAH dalam Majalah Herald merupakan langkah pertama sebelum ke langkah-langkah seterusnya.

Kesan kristianisasi di Indonesia amat dahsyat sehinggakan berlakunya perkahwinan silang antara penganut agama Islam yang berkahwin dengan penganut kristian atas dasar perkahwinan sesama ahli kitab. Maka lahirlah zuriat-zuriat yang haram dilaknati Allah s.w.t. Sebab itulah begitu banyak bencana melanda bumi Indonesia yang mungkin menjadi sebab kemurkaan Allah swt yang mahu menghapuskan keturunan-keturunan haram ini.

Kita bersimpati dengan nasib saudara seagama kita di Indonesia. Namun kita juga perlu berbangga dengan kegigihan jihad mereka mempertahankan akidah melalui gerakan NGO- NGO Islam walaupun tanpa dana yang banyak.

Justeru, kita perlu terus berjihad mempertahankan kesucian kalimah ALLAH dari diberi kebenaran digunakan oleh pihak gereja di Malaysia. Jihad, turun ke Mahkamah Putrajaya Selasa 10 September 2013 ini…Allah Akhbar!


sumber: http://mymassa.blogspot.com/2013/09/awas-jarum-jarum-kristianisasi.html 

LONDEH ARKID .. NEWS ...2013 MTV Video Music Awards


 

Jordin Sparks and Jason Derulo

Jordin Sparks and Jason Derulo
Jordin Sparks and Jason Derulo arrive at the MTV Video Music Awards on Sunday, Aug. 25, 2013, at the Barclays Center in the Brooklyn borough of New York

Singer Ciara

Singer Ciara
US singer Ciara arrives on the red carpet for the MTV Video Music Awards at the Barclays Center in Brooklyn, New York, USA, 25 August 2013

SKOREA-ENTERTAINMENT-KPOP

SKOREA-ENTERTAINMENT-KPOP
This photo taken on August 25, 2013 shows South Korean K-POP band A-Pink performing during the 2013 NBA 3X Korea street basketball event in Seoul.

US musician, Lil Kim

US musician, Lil Kim
US musician, Lil Kim arrives on the red carpet for the MTV Video Music Awards at the Barclays Center in Brooklyn, New York, USA, 25 August 2013.

 

 

Rita Ora

Rita Ora
Albanian-born British singer, Rita Ora arrives on the red carpet for the MTV Video Music Awards at the Barclays Center in Brooklyn, New York, USA, 25 August 2013

Australian musician, Iggy Azalea
Australian musician, Iggy Azalea
Australian musician, Iggy Azalea arrives on the red carpet for the MTV Video Music Awards at the Barclays Center in Brooklyn, New York, USA, 25 August 2013.

MEXICO ANNIVERSARY

MEXICO ANNIVERSARY
Relatives of the victims from the attack on the Royale Casino gather in Monterrey, Mexico, 25 August 2013, commemorate the second anniversary of the attack by gunmen which left 52 people dead.

Macklemore, from left, Mary Lambert, Jennifer Hudson and Ryan Lewis

Macklemore, from left, Mary Lambert, Jennifer Hudson and Ryan Lewis
Macklemore, from left, Mary Lambert, Jennifer Hudson and Ryan Lewis perform at the MTV Video Music Awards on Sunday, Aug. 25, 2013, at the Barclays Center in the Brooklyn borough of New York.

Lisa Lopes, left, and Crystal Jones

Lisa Lopes, left, and Crystal Jones
U.S. group TLC's Lisa Lopes, left, and Crystal Jones pose for photographers upon arrival for the MTV Video Music Awards Japan show in Makuhari, near Tokyo, Saturday, June 22, 2013

Japanese singer BENI

Japanese singer BENI
Japanese singer BENI performs during the MTV Video Music Awards Japan show in Makuhari, near Tokyo, Saturday, June 22, 2013

Japan MTV

Japan MTV
Japanese model and singer Kyary Pamyu Pamyu, center, performs during the MTV Video Music Awards Japan show in Makuhari, near Tokyo, Saturday, June 22, 2013.

South Korean singer NICOLE

South Korean singer NICOLE
South Korean singer NICOLE performs during the MTV Video Music Awards Japan show in Makuhari, near Tokyo, Saturday, June 22, 2013

Canadian singer Carly Rae Jepsen

Canadian singer Carly Rae Jepsen
Canadian singer Carly Rae Jepsen, third from left, and Japanese pop group Momoiro Clover Z perform during the MTV Video Music Awards Japan show in Makuhari, near Tokyo, Saturday, June 22, 2013.

Miley Cyrus

Miley Cyrus
Miley Cyrus performs at the MTV Video Music Awards on Sunday, Aug. 25, 2013, at the Barclays Center in the Brooklyn borough of New York

Robin Thicke, and Miley Cyrus

Robin Thicke, and Miley Cyrus
Robin Thicke, left, and Miley Cyrus perform "Blurred Lines" at the MTV Video Music Awards on Sunday, Aug. 25, 2013, at the Barclays Center in the Brooklyn borough of New York.

Taylor Swift

Taylor Swift
Taylor Swift accepts the award for best female video for "I Knew You Were Trouble" from Pharrell Williams and Daft Punk at the MTV Video Music Awards on Sunday, Aug. 25, 2013, at the Barclays Center in the Brooklyn borough of New York.

Presenters Iggy Azalea

Presenters Iggy Azalea
Presenters Iggy Azalea, left, and Lil Kim speak on stage at the MTV Video Music Awards on Sunday, Aug. 25, 2013, at the Barclays Center in the Brooklyn borough of New York

Robin Thicke

Robin Thicke
Robin Thicke performs at the MTV Video Music Awards on Sunday, Aug. 25, 2013, at the Barclays Center in the Brooklyn borough of New York.

2013 MTV Video Music Awards - Show

2013 MTV Video Music Awards - Show
Miley Cyrus performs at the MTV Video Music Awards on Sunday, Aug. 25, 2013, at the Barclays Center in the Brooklyn borough of New York

NY Premiere Of Two Guns

NY Premiere Of Two Guns
Actress Paula Patton attends the premiere of "Two Guns" on Monday, July 29, 2013, in New York

Beyonce - Mrs Carter World Tour - Washington DC

Beyonce - Mrs Carter World Tour - Washington DC
Singer Beyonce performs during her "Mrs. Carter Show World Tour 2013", on Monday, July 29, 2013 at the Verizon Center in Washington, DC.

US-ENVIRONMENT-OFFBEAT-SCIENCE-FILES

US-ENVIRONMENT-OFFBEAT-SCIENCE-FILES
Photo dated December 19, 2008 shows Hannah the Mermaid in the Mermaid Lagoon exhibit at Sydney Aquarium. The United States government on July 3, 2012 has assured citizens that much like zombies, mermaids probably do not exist. "Mermaids -- those half-human, half-fish sirens of the sea -- are legendary sea creatures," read one online statement from the National Ocean Service (NOS), generally charged with responding to "climate change and natural hazards such as hurricanes and tsunamis. "No evidence of aquatic humanoids has ever been found," the post added. The NOS reportedly received letters inquiring about the existence of the sea maidens after the Discovery Channel's Animal Planet network broadcast "Mermaids: The Body Found" in May.

Travel Trip Bulgaria

Travel Trip Bulgaria
This July 15, 2011 photo shows a woman selling honey at a roadside stand in Bulgaria. A visit to Bulgaria can alternately feel like taking like a step back in time and witnessing a society that has modernized at warp speed. Mules and Ferraris share the freeways. Near a store selling Prada and Versace clothes, old women peddle handmade crocheted doilies and embroidered tablecloths. Dilapidated Soviet-style apartment buildings teem with people, as does a sparkling new shopping mall

JAPAN-ECONOMY-INFLATION

JAPAN-ECONOMY-INFLATION
People wait for their turn in line to buy bread from a street vendor in Tokyo on August 30, 2013. Japan's consumer prices rose at their fastest pace in more than four years in July, pushed up largely by higher energy costs, data showed

Lisa Vanderpump

Lisa Vanderpump
TV personality Lisa Vanderpump arrives to Genlux Magazine's Issue Release party featuring Erika Christensen at The Sofitel Hotel on August 29, 2013 in Los Angeles, California.

Nabilla Benattia

Nabilla Benattia
TV personality/model Nabilla Benattia arrives to Genlux Magazine's Issue Release party featuring Erika Christensen at The Sofitel Hotel on August 29, 2013 in Los Angeles, California

Nabilla Benattia

Nabilla Benattia
AUGUST 29: TV personality/model Nabilla Benattia arrives to Genlux Magazine's Issue Release party featuring Erika Christensen at The Sofitel Hotel on August 29, 2013 in Los Angeles, California.

 

Actress Erika Christensen

Actress Erika Christensen
Actress Erika Christensen arrives to Genlux Magazine's Issue Release party featuring Erika Christensen at The Sofitel Hotel on August 29, 2013 in Los Angeles, California.

Elle Evans

Elle Evans
AUGUST 29: Actress/model Elle Evans arrives to Genlux Magazine's Issue Release party featuring Erika Christensen at The Sofitel Hotel on August 29, 2013 in Los Angeles, California

Afghanistan

Afghanistan
New Afghan Army recruits stand in formation during a graduation ceremony at the Afghan National Army base on the outskirts of Kabul, Afghanistan, Thursday, Aug. 29, 2013.

CHINA HONG KONG ENDANGERED SEAHORSES

CHINA HONG KONG ENDANGERED SEAHORSES
Dried seahorses are seen in a Chinese medicine shop in Sheung Wan, Hong Kong, China, 29 August 2013. Apart from their use as a supposed aphrodisiac and cure for male impotence, the seahorse is commonly found in traditional Chinese medicine as an unproven cure for kidney problems, memory loss, inflammation, antenatal ailments, arthritis and breast cancer. Due to the massive growth and industrialisation of China, coupled with modern fishing techniques, dried seahorses are now widely available in supermarkets and pharmacies right across China, including Hong Kong. This has led to a depletion of sea horses from China’s territorial waters, which in turn has meant that the species is now mostly imported to China from Vietnam, the Philippines, India and Africa. Scientists estimate that tens of millions of seahorses are killed each year for Chinese aphrodisiacs, and also warn that unless the species gains protection at international level, the seahorse looks set to head towards extinction. Attempts to commercially farm seahorses have so far proved unsuccessful.

Afghanistan Daily Life

Afghanistan Daily Life
An Afghan elderly man rests on his pushcart as he waits for customers in Kandahar, southwest of Kabul, Afghanistan, Thursday, Aug, 29, 2013.

JAPAN AGRICULTURE

JAPAN AGRICULTURE
A Japanese farmer carries bundles of rice straw home after harvest in her rice field 80 kilometers east of Tokyo in Isumi city, Chiba prefecture, Japan, 29 August 2013. Unseasonably hot and dry weather caused a reduced production of rice this year, according to local farmers who are concerned about the future of Japanese agricultural following the government's announcement to participate in the Trans-Pacific Partnership (TPP) trade talks that concluded last month

INDIA ECONOMY

INDIA ECONOMY
A man displays worn Indian rupee bank notes at a market in Bhopal, India, 29 August 2013. The Indian rupee traded at around 67.69 against the US Dollar the same day. Indian Prime Minister Dr. Manmohan Singh is expected to give a statement in Parliament on 30 August regarding the economic condition in India. One of the main reasons for the continuing slide of the Indian rupee is the fear of rising oil prices as a result of concerns of possible military action against Syria.

Actress Fumi Nikado

Actress Fumi Nikado
Actress Fumi Nikado arrives for the screening of the movie 'Why Don't You Play In Hell' the 70th edition of the Venice Film Festival held from Aug. 28 through Sept. 7, in Venice, Italy, Thursday, Aug. 29, 2013

Japanese actress Megumi Kagurazaka

Japanese actress Megumi Kagurazaka
Japanese actress Megumi Kagurazaka poses during a photocall for the movie 'Jigoku de naze warui (Why don't you play in hell)', by Japanese director Sion Sono, presented at the Orizzonti section at the 70th annual Venice International Film Festival in Venice, Italy, 29 August 2013. The festival runs from 28 August to 07 September.


 
=

Japanese actress Fumi Nikaido

Japanese actress Fumi Nikaido
Japanese actress Fumi Nikaido poses during a photocall for the movie 'Jigoku de naze warui (Why don't you play in hell)', by Japanese director Sion Sono, presented at the Orizzonti section at the 70th annual Venice International Film Festival in Venice, Italy, 29 August 2013. The festival runs from 28 August to 07 September

Germany Pumpkins Sculptures

Germany Pumpkins Sculptures
Christine Bollinger designs a Nemo fish sculpture with pumpkins during the preparations for the autumn exhibition 'Glowing pumpkins ocean' (Leuchtender Ozean) at the horticultural exhibition 'ega' in Erfurt, central Germany, Thursday, Aug. 29, 2013. Gardeners create different sculptures with more than 20.000 pumpkins. The exhibition starts on Sept. 1, 2013 and lasts until Oct. 31, 2013.

India Gold Markets

India Gold Markets
An Indian goldsmith makes jewelry in Gauhati, India,Thursday, Aug. 29, 2013. Gold prices were a tad softer Thursday after racing up to three-month highs on the back of worries over Syria. Gold often garners support through its status as a safe investment at a time of geopolitical uncertainty. India's rupee, already under pressure from the country's deteriorating economic and financial situation, closed at 66.55 against the dollar Thursday after a record low of 68.85 per dollar on Wednesday.

INDONESIA-BANK-RATE

INDONESIA-BANK-RATE
This picture taken in Jakarta on August 28 shows an Indonesian clerk holding a stack of USD 100 notes at a money changer office in Jakarta. Indonesia's central bank hiked interest rates for the third time in three month on August 28, at an unscheduled meeting after a plunge in the rupiah and stocks.

Mideast Lebanon

Mideast Lebanon
A Lebanese shepherd looks after his cattle at the Lebanese Israeli border in the southern village of Wazzani, Lebanon, Thursday, Aug. 29, 2013. There are concerns that U.S. military action in Syria would trigger cross border retaliation by the Lebanese militant Hezbollah against U.S. ally Israel.

ITALY VENICE FILM FESTIVAL 2013

ITALY VENICE FILM FESTIVAL 2013
Australian actress Mia Wasikowska (L) and Australian writer Robyn Davidson pose during a photocall for 'Tracks' at the 70th annual Venice International Film Festival, in Venice, Italy, 29 August 2013. The movie is presented in the official competition of the festival that runs from 28 August to 07 September.

YEMEN ARMY RECRUITS

YEMEN ARMY RECRUITS
Young Yemeni applicants queue to undergo a medical check-up before being called up to the Yemeni army at a military academy in Sana’a, Yemen, 29 August 2013. More than 27,000 participants are attending a medical and fitness check-up for the total of 2000 entry level posts.

Soul Train Dance Guinness World Record

Soul Train Dance Guinness World Record
In this Wednesday, Aug. 28, 2013, photo, Ryerson University students in Toronto unofficially break the Guinness World Record for the largest soul train dance as part of their orientation week activities. On Wednesday, 522 students took part in the record attempt, and pending confirmation, broke the previous record of 291 dancers in Pennsylvania last February

INDIA ECONOMY FISHING

INDIA ECONOMY FISHING
Indian fishermen are silhouetted against Brahmaputra river as they arrive with their day's catch in Guwahati city, India, 29 August 2013. The water of the Brahmaputra River which originates from Tibet, is known as one of the most fresh water river in the country and thousand of local fishermen's livelihood depends on this river.

ITALY-DAVINCI-CULTURE-SCIENCE-ART-EXHIBITION

ITALY-DAVINCI-CULTURE-SCIENCE-ART-EXHIBITION
A woman looks at a drawing by Leonardo da Vinci, on August 29, 2013 in Venice. Fifty-two drawings by Renaissance genius Leonardo da Vinci are going on show in Venice from Thursday, including the famous but rarely-seen Vitruvian Man charting the ideal proportions of the human body. The show in the city's Galleria dell'Academia displays works from the museum's own archives as well as from the collections of the British Royal Family, the Ashmolean Museum, the British Museum and the Louvre.

GERMANY TOURISM

GERMANY TOURISM
Visitors of a press event sit in a former air-raid shelter in the district Eppendorf in Hamburg, Germany, 29 August 2013. From 06 to 08 September more than 100 memorial sites are open to public under the motto 'Uncomfortable Memorials?'.

India Monsoon Flooding

India Monsoon Flooding
Indian children displaced due to the flooding of the River Ganges sit with their goats by a roadside in Allahabad, India, Thursday, Aug. 29, 2013. India's monsoon season, which runs from June to September bring rains that are vital to agriculture but also cause floods and landslides

IRAQ-SYRIA-CONFLICT-KURDS-UN-REFUGEE

IRAQ-SYRIA-CONFLICT-KURDS-UN-REFUGEE
A female Syrian-Kurdish refugee sits next to her sleeping daughter at the Quru Gusik refugee camp, 20 kilometres east of Arbil, the capital of the autonomous Kurdish region of northern Iraq, on August 29, 2013. Over 1.9 million Syrians in total have fled their homeland, mostly to neighbouring Arab states and Turkey, since the revolt against President Bashar al-Assad erupted in 2011

Belgium Horseback Shrimp Fishing

Belgium Horseback Shrimp Fishing
Third generation traditional shrimp fisherman Xavier Vandillemont, left, pulls his net as he leads a group of fisherman into the North Sea in the town of Oostduinkerke, Belgium on Thursday Aug. 29, 2013. The centuries old tradition of shrimp fishing combines the power of both horse and man to harvest the Belgian Grey Shrimp. The folklore continues to stay alive in the seaside town of Oostduinkerke as it is the only place in Europe where the trade of horseback shrimp fishing is still practiced.

INDIA-ANIMAL-SNAKE-RESCUE

INDIA-ANIMAL-SNAKE-RESCUE
Asha Foundation Animal Shelter and Hospital founder and coordinator Harmesh Bhatt poses with a rescued wine snake and its young at the shelter in the village of Hathijan, some 20 kms from Ahmedabad, on August 29, 2013. The rescued animals which include 18 cobras, four juvenile pythons, a wine snake with its six young offspring, six rat snakes, twelve sand boas and nine scorpions, were rescued from snake charmers invoking Schedule 1 of the Wildlife Protection Act during the Janmashtami fair in Sanand town. The reptiles will eventually be released into the wild

Harley Davidson 110th Anniversary

Harley Davidson 110th Anniversary
Riders make their way along Interstate 94 during the Harley Davidson 110th anniversary celebration Thursday, Aug. 29, 2013, in Milwaukee.

Dog In Trash

Dog In Trash
FILE - In this Tuesday, April 5, 2011 file photo, a one-year-old pit bull nicknamed Patrick sits next to flowers sent by a supporter in Alaska as he recovers at Garden State Veterinary Specialists in Tinton Falls, N.J., after being found starved and dumped in a trash chute. The New Jersey woman who admitted tying the pit bull to a railing and leaving it for a week, is is not going to prison. On Thursday, Aug. 29, 2013, a judge sentenced Kisha Curtis to 18 months' probation

Italy Venice Film Festival A street in Palermo Photo Call

Italy Venice Film Festival A street in Palermo Photo Call
From left, actor Carmine Maringola, actress Elena Cotta, Sicilian director Emma Dante and actress Alba Rohrwacher pose for photographers during a photo call for the film A street in Palermo at the 70th edition of the Venice Film Festival held from Aug. 28 through Sept. 7, in Venice, Italy, Thursday, Aug. 29, 2013. Italian director Emma Dante says her debut film "A Street in Palermo," a modern-day Sicilian twist on a Western duel, is a story of gridlock which "shows where we are today." "A Street in Palermo," which premiered Thursday, is among 20 films competing for the Golden Lion

Burning Man

Burning Man
In this Wednesday, Aug. 28, 2013 photo, people gather outside a temple art structure at Burning Man in Gerlach, Nev. Once a year, tens of thousands of participants gather for Burning Man in Nevada's Black Rock Desert to create Black Rock City, dedicated to community, art, self-expression and self-reliance

Burning Man

Burning Man
In this Wednesday, Aug. 28, 2013 photo, a couple kisses at Burning Man in Gerlach, Nev. Once a year, tens of thousands of participants gather in Nevada's Black Rock Desert to create Black Rock City, dedicated to community, art, self-expression and self-reliance

WestJet

WestJet
This artist's rendering image provided by Boeing via The Canadian Press on Thursday, Aug. 29, 2013, shows a Westjet Boeing 737 MAX 8 aircraft. WestJet Airlines announced plans Thursday to further expand its fleet with the purchase 65 Boeing 737 MAX aircrafts.

Uranus Space Rock

Uranus Space Rock
This 2006 image provided by NASA shows an image of Uranus with its moon Ariel, small white sphere, made by the Hubble Space Telescope. A team of Canadian and French scientists discovered a space rock that closely follows the planet’s orbit. The discovery was published in the Friday, Aug. 30, 2013 issue of the journal Science. Some 6,000 space rocks are known to follow Jupiter, the most of any planet. Earth shares its orbit with a tiny asteroid

Legalizing Marijuana

Legalizing Marijuana
FILE - In this April 20, 2013 file photo, members of a crowd numbering tens of thousands smoke marijuana and listen to live music, at the Denver 420 pro-marijuana rally at Civic Center Park in Denver. The U.S. government said Thursday, Aug. 29, 2013 that the federal government will not make it a priority to block marijuana legalization in Colorado or Washington or close down recreational marijuana stores, so long as the stores abide by state regulations.

Mideast Iran Syria Chemical Quandary

Mideast Iran Syria Chemical Quandary
FILE - In this Tuesday, June 26, 2007 file photo, Iranian Sanjan Salimzadegan, who lost her right leg during the 1980-88 Iran-Iraq war, shows her artificial leg, as she weeps at the grave of her children who were killed during a chemical attack in July 22 of 1988 at the Zardeh village, Iran. For more than a generation, Iranian newspapers regularly post notices: Another veteran of the 1980s' war with Iraq has died of complications from exposure to chemical weapons from Saddam Hussein's arsenal. The claims now that Iran's Syrian allies used similar battlefield tactics, including possibly unleashing sarin gas, forced Tehran's leaders into perhaps their most difficult juncture of the nearly 30-month Syrian civil war: How much to stick by Bashar Assad if the Western allegations are backed by U.N. inspection teams.

ITALY-CINEMA-VENICE-FILM-FESTIVAL

ITALY-CINEMA-VENICE-FILM-FESTIVAL
Italian model Eva Riccobono makes soap bublles on the red carpet as she arrives for the screening of "Tracks" presented in competition at the 70th Venice Film Festival on August 29, 2013 at Venice Lido

Central African Republic Violence

Central African Republic Violence
In this image taken Wednesday, Aug. 28, 2013 people fleeing violence flood the airport tarmac in Bangui, Central African Republic. U.N. officials say the airport in Central African Republic's capital has been forced to close as between 5,000 and 6,000 people sought refuge from violence at one of the few places secured by regional peacekeepers. The mass arrival has blocked the runway for air traffic, and the U.N. said flights were being rerouted to Douala, Cameroon.

ITALY VENICE FILM FESTIVAL 2013

ITALY VENICE FILM FESTIVAL 2013
(L-R) Australian writer Robyn Davidson, Australian actress Mia Wasikowska and US director John Curran arrive for the premiere of 'Tracks' at the 70th annual Venice International Film Festival, in Venice, Italy, 29 August 2013. The movie is presented in the official competition of the festival that runs from 28 August to 07 September

New Bay Bridge

New Bay Bridge
The self-anchored suspension of the new eastern section of the San Francisco-Oakland Bay Bridge, left, runs behind the current eastern section which is closed to traffic in San Francisco, Thursday, Aug. 29, 2013. Commuters faced their first morning on Thursday without the bridge, but there weren't major traffic snarls as day broke across the Bay Area

GREECE-SYRIA-CONFLICT-DEMO

GREECE-SYRIA-CONFLICT-DEMO
A man with a dog rides his motorcycle past the US embassy in Athens during a rally against NATO countries' potential military action in Syria and against Greek involvment, in Athens on August 29, 2013. President Bashar al-Assad vowed today to defend Syria from attack as Washington and London laid out their case for punitive military strikes against Damascus over suspected poisonous gas attacks. Hundreds of people including children were reportedly killed when poisonous gas was unleashed on the outskirts of Damascus on August 21. If confirmed, it would be the deadliest use of chemical weapons since Saddam Hussein gassed Iraqi Kurds in 1988.

NETHERLANDS FASHION

NETHERLANDS FASHION
Dutch lingerie designer Marlies Dekkers poses in Rotterdam, The Netherlands, 29 August 2013. After her lingerie company was technically declared bankrupt, the label will make a restart with the help of a new investor, reports state

Spy Photographer Car Prototypes

Spy Photographer Car Prototypes
Brenda Priddy takes a photo of a vehicle in Death Valley National Park in California on Aug.19, 2013. Priddy specializes in "industrial automotive spy photography." She has been working as a photographer full time since the early 1990s, and has photographed thousands of automobiles in development. The world's best known automotive paparraza insists she doesn't chase cars, but she's not above following them.

ITALY VENICE FILM FESTIVAL 2013

ITALY VENICE FILM FESTIVAL 2013
Italian director/actress Emma Dante arrives for the premiere of 'Via Castellana Bandiera ' at the 70th annual Venice International Film Festival, in Venice, Italy, 29 August 2013. The movie is presented in the official competition of the festival that runs from 28 August to 07 September

PORTUGAL-FIRE-ENVIRONMENT

PORTUGAL-FIRE-ENVIRONMENT
Locals try to extinguish a wildfire in Caramulo, central Portugal on August 29, 2013. Five Portuguese mountain villages were evacuated overnight as forest fires intensified in the country's north and centre, officials said today. As many as 1,400 firefighters were dispatched Thursday to tackle the blaze in the mountains and another raging further north in the national park of Alvao, where 2,000 hectares (4,900 acres) of pine forest have already been destroyed, according to the local mayor.

COLOMBIA-FARMERS-STRIKE-MARCH

COLOMBIA-FARMERS-STRIKE-MARCH
Demonstrators with body paintings march in support of Colombian farmers protesting in demand of government subsidies and greater access to land, in Bogota on August 29, 2013. Backed by the Revolutionary Armed Forces of Colombia (FARC), the country's largest leftist guerrilla group, farmworkers called the open-ended protest to demand government subsidies for certain agricultural products, and lower prices for inputs like seed and fertilizer. Protesters also are seeking guarantees on access to land, special land preserves for poor farmers, policies in support of traditional miners, improved delivery of health care and potable water in rural areas.

SPAIN MUSIC CRYSTAL FIGTHERS

SPAIN MUSIC CRYSTAL FIGTHERS
British band Crystal Figthers performs on stage at the Zugarramurdi cave in Navarra, northern Spain, 29 August 2013, in which they present their last album 'Cave Rave'.

SPAIN RECORTADORES

SPAIN RECORTADORES
Spanish 'recortador' Francisco Barriga Molina jumps over the bull during the Recortadores National Contest at La Tercera bullring in San Sebastian de Los Reyes, central Spain, 29 August 2013

Japan Economy

Japan Economy
FILE - In this July 2, 201 file photo, shoppers inspect clothes at a clothing store in Tokyo. Japan released data on Friday, Aug. 30, 2013 showing its economic recovery gained momentum in July, as manufacturing accelerated and consumer prices rose for a second straight month, despite weaker household spending and retail sales.

Haiti Daily Life

Haiti Daily Life
Street children stop to pose for a picture as they work along Delmas street in Port-au-Prince, Haiti, Thursday, Aug. 29, 2013. The youth make money by cleaning cars stuck in traffic.

GERMANY ARTS

GERMANY ARTS
Klaus Fischer and Li Erben of the art association 'Freunde aktueller Kunst e.V.' (Friends of Contemporary Art) hang the painting 'Sinnliche Intelligenz' (Sensual Intelligence) by Rosa Loy from 2010 within their gallery in Zwickau, Germany, 29 August 2013. The association presents the exhibition 'Hin und Weg' between 03 September and 18 October 2013

SOUTH KOREA CINEMA

SOUTH KOREA CINEMA
The director and cast of the Japanese film 'Sweetheart Chocolate' pose for photographers at the opening ceremony of the 13th Gwangju International Film Festival in Gwangju, 329 km southwest of Seoul, South Korea, 29 August 2013. The film was the opener of the festival that runs until 02 September under the theme 'Peace for All,' featuring 94 works from 26 countries.

JAPAN-NUCLEAR-ACCIDENT-ENVIRONMENT-SURFING

JAPAN-NUCLEAR-ACCIDENT-ENVIRONMENT-SURFING
Japan-disaster-nuclear-environment-surf,FEATURE by Patrice Novotny Schoolgirls play on Toyoma Beach, some 50 kilometres south of the broken Fukushima nuclear power plant, in Iwaki, Fukushima prefecture, on August 24, 2013. Around 300 tonnes of toxic water had seeped out of the vast tanks storing highly radioactive water at the plant -- one of around 1,000 on the site -- by the time anyone noticed, and some of it may have made its way through drainage ditches and into the Pacific Ocean.

Mideast Israel Syria

Mideast Israel Syria
Israeli soldiers take part in a drill in the Golan Heights, near the border between the Israeli-controlled Golan Heights and Syria, Friday, Aug. 30, 2013.

AUSTRALIA-INDIA-TOURISM-DREAMLINER-AVIATION

AUSTRALIA-INDIA-TOURISM-DREAMLINER-AVIATION
Air India’s inaugural flight from New Delhi to Sydney receiveS a water salute after landing in Sydney on August 30, 2013. The Dreamliner (Boeing 787) jet arrived in Australia for the first time, courtesy of Air India which resumed direct services to the country after a 16-year absence. The carrier is hoping to take advantage of what it called the "untapped potential" in the Australian market. Air India's country manager Ravi Bodade told reporters he was confident of regularly filling the daily services that also go via Melbourne on the 256-seat Boeing 787-880 Dreamliner planes.

INDIA-MONSOON-FLOOD

INDIA-MONSOON-FLOOD
A resident pushes his bicycle through floodwaters in Allahabad on August 29, 2013. Many areas in the northern Indian state of Uttar Pradesh are inundated from prolonged monsoon rains.

Hijack Exercise

Hijack Exercise
This photo made Tuesday, Aug. 27, 2013, shows a Canadian F-18 over western Alaska as it tracks a hijacked airplane in a simulation. The exercise by Canadian and U.S. forces from NORAD, along with the Russian Federation, saw the Canadians successfully hand off the hijacked plane to Russian forces over the Bering Strait

PHILIPPINES U.S. DEFENSE CHUCK HAGEL VISIT

PHILIPPINES U.S. DEFENSE CHUCK HAGEL VISIT
Filipino protesters holding placards lay down during a rally against the visit of US Secretary of Defense Chuck Hagel outside the US embassy, in Manila, Philippines, 30 August 2013. The protesters condemned the visit of Hagel in Manila following the US pledge to increase presence of American troops in the country. The negotiations between the two countries comes more than two decades after US air and naval bases were shut down in the Philippines and amid territorial disputes with China in the South China Sea.

POLAND-ARTS-THEATRE--MIME

POLAND-ARTS-THEATRE--MIME
Ukraine's Quartet De.Kru perform at the 13th Inernational Mime Art Festival in Warsaw, Poland on August 29, 2013. The week-long international showcase in Warsaw, whose 13th edition ends Saturday, "is the only festival that really does mime," said veteran German performer Alexander Neander.India Hindu Tradition

India Hindu Tradition
Indian children watch Yadavs, an Indian pastoral community, carrying water from the River Ganges to offer at the Vishwanath Temple in Varanasi, India, Monday,July 29, 2013. On the first Monday of the Hindu calendar month of Sawan, or rainy season, the community offers water of the scared river Ganges at the temple, as an age old annual tradition of thanking the God for bringing rains.

SYRIA-CONFLICT-CLASHES-HOMS

SYRIA-CONFLICT-CLASHES-HOMS
A handout image released by the Syrian opposition's Shaam News Network on July 29, 2013, shows an aerial view of destruction in the al-Khalidiyah neighbourhood of the central Syrian city of Homs. Government forces bolstered by Lebanese Shiite militiamen were poised to retake the largest rebel-held district of Syria's third city Homs, a watchdog and state media said

NEPAL-HINDU-RELIGION

NEPAL-HINDU-RELIGION
Nepalese Hindu devotees bathe in the Bagmati River for Shravan festivities before heading towards the Pashupatinath Temple to offer prayers to Lord Shiva, the Hindu god of destruction, in Sundarijal on the outskirts of Kathmandu on July 29, 2013. According to the Nepali calendar, Shravan is considered the holiest month of the year with each Monday of the month, known as Shravan Somvar, when worshippers offer prayers for a happy and prosperous life.

GERMANY WEATHER

GERMANY WEATHER
After high temperatures of abvout 28 degrees Celsius and short thunderstorms the sky shows a dark red afterglow with clouds in Luebecke, Germany, 28 July 2013

JAPAN-WEATHER-ACCIDENT

JAPAN-WEATHER-ACCIDENT
This handout picture taken by Hagi City Office and received via Jiji Press on July 28, 2013 shows muddy waters flooding from a river caused by heavy rain at Hagi city in Yamaguchi prefecture, western Japan. Heavy rains lashed Japan over the weekend, leaving one person dead and two missing, the government said on July 28 as it issued a severe storm warning

VIETNAM MEGA MALL

VIETNAM MEGA MALL
People gather near an artificial fish pond inside Vincom Mega Mall Royal City, which has supposedly the biggest underground trading and recreation complex in Southeast Asia and was opened on 26 July, in Hanoi, Vietnam, 29 July 2013. The complex, which has a total area of 230,000 square meters including 600 outlets in the shopping center, indoor water park, and the first inside ice-skating rink in Vietnam, is owned by Vingroup of Pham Nhat Vuong, the first Vietnamese billionaire who's fortune has been estimated at 1.5 billion US dollars.

INDONESIA-RELIGION-ISLAM-RAMADAN

INDONESIA-RELIGION-ISLAM-RAMADAN
A worker uses a steamroller to crush thousands bottles of alcoholic drinks as part of a police operation during Ramadan at South Jakarta police headquarters in Jakarta on July 29, 2013. About 10,681 alcohol drinks, mostly local made were destroyed by police after they were seized from vendors who failed to show documents permitting their sale

THAILAND BEACH OIL SPILL CLEANUP

THAILAND BEACH OIL SPILL CLEANUP
An aerial view shows Thai officials trying to cleanup crude oil after it was washed ashore at a beach, right in front of a tourist resort, of Ko Samet Island, a popular tourist destination in Rayong province, Thailand, 29 July 2013. An oil spill caused by an offshore pipe leak on 27 July has released about 50,000 liters of oil into the Gulf of Thailand, which has now reached Samet Island

Stunt rider

Stunt rider
Stunt rider Jake Goodyear flies through the air during a motorcycle daredevil show at the Delaware County Fair in Manchester, Iowa, USA, 11 July 2013.

Mideast Talks Analysis

Mideast Talks Analysis
In this Dec. 14, 2007 file photo, a Palestinian man argues with an Israeli soldier during a demonstration against Israel's separation barrier at the village of Bilin, near the West Bank city of Ramallah. The U.S. on Sunday, July 28, 2013 announced the resumption of Israeli-Palestinian talks following years of stalemate, after Israel's Cabinet agreed to release 104 Palestinian prisoners convicted of deadly attacks. The return to direct contacts between the sides gave U.S. Secretary of State John Kerry his first concrete achievement after months of shuttle diplomacy

USA FEATURE PACKAGE IOWA COUNTY FAIRS

USA FEATURE PACKAGE IOWA COUNTY FAIRS
Johnny Rocket (L), emcee of a show called 'Galaxy Girl's Death Defying Stunts,' calls attention to Galaxy Girl's performance to a thin crowd at the Buchanan County Fair in Independence, Iowa, USA, 16 July 2013. Every summer, each of Iowa's 99 counties throws its own fair. Provincial and patriotic, with beauty pageants and demolition derbies, polka dances and daredevil shows, these rural exhibitions reflect the traditional values, and the countrified culture, of America's Heartland

CHINA-QUAKE

CHINA-QUAKE
This picture taken on July 22, 2013 shows a cracked road (bottom) and damaged homes in the earthquake-hit township of Majiagou in Minxian county in Dingxi, in northwest China's Gansu province. Rescuers battled through dusty rubble on July 23 to try to reach victims after two shallow earthquakes hit China, killing at least 89 people

CHINA-QUAKE

CHINA-QUAKE
This picture taken on July 22, 2013 shows local residents staying on a clearing after their houses were damaged in the earthquake-hit township of Majiagou in Minxian county in Dingxi, in northwest China's Gansu province. Rescuers battled through dusty rubble on July 23 to try to reach victims after two shallow earthquakes hit China, killing at least 89 people

BRITAIN-ROYALS-BABY

BRITAIN-ROYALS-BABY
Members of the public and tourists queue in the rain outside Buckingham Palace in London, on July 23, 2013, to look at an easel announcing the birth of Prince William and Catherine, Duchess of Cambridge's new baby boy. Britain's new baby prince follows his father and late grandmother by being born under the zodiac sign of Cancer, suggesting he will be a strong leader, according to astrologists

PACKAGE IOWA COUNTY FAIRS

PACKAGE IOWA COUNTY FAIRS
Kyle Barh (C) is lifted up by a teammate after winning the demolition derby at the Hardin County Fair in Eldora, Iowa, USA, 14 July 2013. Every summer, each of Iowa's 99 counties throws its own fair. Provincial and patriotic, with beauty pageants and demolition derbies, polka dances and daredevil shows, these rural exhibitions reflect the traditional values, and the countrified culture, of America's Heartland

USA FEATURE PACKAGE IOWA COUNTY FAIRS

USA FEATURE PACKAGE IOWA COUNTY FAIRS
Lily Jones (L) and her sister Cara Jones (R) spin on a carnival ride called 'The Hurricane' at the Hardin County Fair in Eldora, Iowa, USA, 12 July 2013. Every summer, each of Iowa's 99 counties throws its own fair. Provincial and patriotic, with beauty pageants and demolition derbies, polka dances and daredevil shows, these rural exhibitions reflect the traditional values, and the countrified culture, of America's Heartland.

CHINA ARTS

CHINA ARTS
Chinese visitors pose for photos with a 3D painting during a Qingdao Korea Trick Art Exhibition in Qingdao, Shandong province, China, 04 July 2013. The exhibition of 3D paintings drawn by Korean artists are on display from 04 July to 01 September

ITALY-ACCIDENT

ITALY-ACCIDENT
Bodies of victims of a bus crash are lined up on July 28, 2013 on the road between Monteforte Irpino and Baiano, southern Italy. At least 36 people were killed and several more injured after a coach carrying pilgrims plunged off a motorway flyover in southern Italy, rescue services said.

Rethinking Farm Animals

Rethinking Farm Animals
A Jersey cow stares down a chicken in the milking parlor of a farm south of Winchester, Va. on Thursday, Dec. 13, 2012. The chicken was eating spilled feed for the cows. Animal-welfare advocates are launching a campaign called The Someone Project that aims to highlight research depicting pigs, chickens, cows and other farm animals as more intelligent and emotionally complex than commonly believed.

Celebrity Cruises' Taste of Modern Luxury Culinary & Spa Tour

Celebrity Cruises' Taste of Modern Luxury Culinary & Spa Tour
Team USA's Jennifer Kessy (left) wins a Caribbean cruise for female MVP presented by Celebrity Cruises' Scott Clifton and Cynthia Rose and pledges to take teammate April Ross (right) with her at Celebrity Cruises' Taste of Modern Luxury Culinary & Spa Tour at World Series of Beach Volleyball Finals on Sunday July 28, 2013 in Long Beach, Calif.

France Islam and the State

France Islam and the State
In this photo dated Tuesday, July 23, 2013, a man sells cakes during the Ramadan in Trappes, southwest of Paris. Police clashed last week in Trappes with crowds protesting the arrest of a man who allegedly attacked a police officer after his wife, a convert to Islam like him, was ticketed for veiling her face in public

World Series of Beach Volleyball Finals

World Series of Beach Volleyball Finals
Team USA's Jake Gibb and Casey Patt win the World Series of Beach Volleyball Finals at Celebrity Cruises' Taste of Modern Luxury Culinary & Spa Tour on Sunday July 28, 2013 in Long Beach, Cal

CAMBODIA ELECTIONS

CAMBODIA ELECTIONS
Cambodians view pieces of damaged police cars on a street where angry voters set the cars on fire near a polling station in Phnom Penh, Cambodia, 29 July 2013. Cambodian voters angry that they could not find their names on the voters list overturned a police car and set it on fire in Phnom Penh on 28 July. Police reportedly fired several shots into the air at the polling station in the capital's Stung Meanchey district. This month, two audits of the voters list revealed that more than one million people might have been disenfranchised

Sunny of Korean Pop group Girls Generation

Sunny of Korean Pop group Girls Generation
Sunny of Korean Pop group Girls Generation throws out the first pitch during Korea Day ceremonies before the game between the Cincinnati Reds and the Los Angeles Dodgers at Dodger Stadium on July 28, 2013 in Los Angeles, California.

Tiffany and Taeyeon

Tiffany   and Taeyeon
Tiffany (L) and Taeyeon of Korean Pop group Girls Generation take part during Korea Day ceremonies before the game between the Cincinnati Reds and the Los Angeles Dodgers at Dodger Stadium on July 28, 2013 in Los Angeles, California.

SPO-BBO-BBN-CINCINNATI-REDS-V-LOS-ANGELES-DODGERS

SPO-BBO-BBN-CINCINNATI-REDS-V-LOS-ANGELES-DODGERS
South Korean players Hyun-Jin Ryu #99 of the Los Angeles Dodgers and Shin-Soo Choo #17 of the Cincinnati Reds pose with Korean Pop group Girls Generation (L to R) tiffany, Sunny, and Taeyeon during Korea Day ceremonies before the game at Dodger Stadium on July 28, 2013 in Los Angeles, California. The Dodgers won 1-0 in 11 innings.

Singer Britney Spears

Singer Britney Spears
Singer Britney Spears and Sean Federline attend the premiere of Columbia Pictures' 'Smurfs 2' at Regency Village Theatre on July 28, 2013 in Westwood, California

VENEZUELA CHAVEZ BIRTHDAY

VENEZUELA CHAVEZ BIRTHDAY
An honor guard fires a canon to pay tribute to late Venezuelan President Hugo Chavez, during an event in Caracas, Venezuela, 28 July 2013. Hugo Chavez would have turned 59 on this day.

Italy Bus Plunges

Italy Bus Plunges
Coffins are lined up near the wreckage of a bus following a crash near Avellino, southern Italy, early Monday, July 29, 2013. A tour bus filled with Italians returning home after an excursion plunged off a highway into a ravine in southern Italy on Sunday night after it had smashed into several cars that were slowed by heavy traffic, killing at least 37 people, said police and rescuers. Flashing signs near Avellino, outside Naples, had warned of slowed traffic ahead along a stretch of the A16 autostrada, a major highway crossing southern Italy, before the crash occurred, said highway police and officials, speaking on state radio early Monday. They said the bus driver, for reasons not yet determined, appeared to have lost control of his vehicle

GEORGIA RELIGIOUS HOLIDAY

GEORGIA RELIGIOUS HOLIDAY
Georgian butchers clean a sacrificial sheep during the celebration of the traditional religious holiday 'Lomisoba' in the village of Mleta, some 100 km north from Tbilisi, Georgia, 26 June 2013. The religious holiday which dissolves Christian and pagan traditions, is celebrated annually in the former Soviet state

ARAMARK MLB All-Star Game Menu Preview

ARAMARK MLB All-Star Game Menu Preview
Robert Flowers, Executive Chef, ARAMARK at Citi Field, and Mrs. Met attend a tasting event to unveil the 2013 MLB All-Star Menu, Wednesday, June 26, 2013, at Citi Field in New York. The All-Star Game will be held Tuesday, July 16, 2013, at Citi Field and ARAMARK is the exclusive food and beverage partner at Citi Field.

Mideast Egypt

Mideast Egypt
An Egyptian protester wears an Arabic scarf reading, "Morsi leave" during a protest in front of the Ministry of Defense, in Cairo, Egypt, Wednesday, June 26, 2013. In abstract terms, protests planned for Sunday, June 30, 2013 aiming to force out Egypt’s Islamist president violate a basic principle of democracy: If an election has been held, all must respect the results, otherwise it’s political chaos. Supporters of President Mohammed Morsi have been angrily making that argument for days. Those behind the protests insist he lost the legitimacy of that election victory by power grabs and missteps

BRITAIN-ENT-MUSIC-FESTIVAL-GLASTONBURY

BRITAIN-ENT-MUSIC-FESTIVAL-GLASTONBURY
Festivalgoers arriving in the evening sunshine on the first day of the Glastonbury Festival of Contemporary Performing Arts near Glastonbury, southwest England on June 26, 2013. The festival attracts 170,000 party-goers to the dairy farm in Somerset, and this year's tickets sold out within two hours of going on sale. The Rolling Stones will perform at the festival for the first time, headlining on Saturday night.

USA ATLANTA BOTANICAL GARDEN EXHIBITION

USA ATLANTA BOTANICAL GARDEN EXHIBITION
A girl walks around the Ogre installation, a part of the Imaginary Worlds: Plants Larger Than Life exhibition at the Atlanta Botanical Garden, in Atlanta, Georgia, USA, 26 June 2013. The exhibition is known as mosaiculture, the horticultural art of creating giant topiary-like sculptures using thousands of plants over steel armature forms and was created by the International Mosaiculture of Montreal. The exhibition runs through October 2013.

Bollywood actress Sonam Kapoor

Bollywood actress Sonam Kapoor
Bollywood actress Sonam Kapoor presents a creation of Rohit Bal during the India Bridal Fashion Week in New Delhi, India, 26 July 2013. The bridal fashion week will run until 28 July.

INDIA BRIDAL FASHION WEEK

INDIA BRIDAL FASHION WEEK
Bollywood actress Sonam Kapoor (C) presents a creation of designer Rohit Bal (L) during the India Bridal Fashion Week in New Delhi, India, 26 July 2013. The bridal fashion week will run until 28 July.

INDONESIA-BALI-KITE-FESTIVAL

INDONESIA-BALI-KITE-FESTIVAL
A Balinese man flies a traditional kite during a kite festival to promote tourism in Denpasar on Indonesia's island of Bali on July 28, 2013. The Indonesian government has set the ambitious target of welcoming a total of nine million foreign tourists in 2013, increasing to 10 million by 2014.

JAPAN HEALTH MORNING EXERCISE

JAPAN HEALTH MORNING EXERCISE
People take part in a morning tai chi exercises event in Tokyo, Japan, 29 July 2013. The practice of tai chi is believed to be an effective exercises for the maintenance and improvement of health. Hundreds of local residents are expected to participate in the event every morning, which will be held from 29 July to 11 August

So the World May Hear Awards

So the World May Hear Awards
The Starkey Hearing Foundation's 13th Annual So the World May Hear Awards Gala was Sunday evening, July 28, 2013 at Saint Paul RiverCentre in St. Paul. Celebrities from near and far walked the red carpet before attending the gala, which uses the money raised at the event to provide hearing aids to people around the world in need. Married actors Sam Jenkins, left, and Kevin Sorbo, took their red carpet duties very seriously.
 

..

Sesungguhnya orang-orang yang membeli (memilih) kufur dengan meninggalkan iman tidak sekali-kali mereka akan dapat mendatangkan mudarat kepada Allah sedikitpun, dan mereka pula beroleh azab seksa yang tidak terperi sakitnya. (A-li'Imraan 3:177) .

LONDEH

LONDEH

BLOG-BLOG PISANG PANAS

ADA LAGI...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

ada di LONDEH2U

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
GAMBAR-GAMBAR pelik yang seakan di londehkan oleh si tukang gambar dan yang pelik-pelik secara semula jadi. x LIVE webcam dimana jua
  • LIVE webcam online (3)
  • LAYAN - Live Image (Webcamera)
  • LAYAN.. live on.. African wilderness! LIVE Safari
  • http://www.justin.tv/wildearthtv/popout
  • Requirements: Windows: Windows Media Player 10 , QuickTime , Flash , Mac OS: Flip4Mac , QuickTime , Flash